LOOPBAANBEGELEIDING IS ENKEL VOOR DURVERS!

We kiezen onze loopbaan steeds minder zoals vroeger, toen je vooraf gemaakte studiekeuze, je carrière-pad en verdere doorgroeimogelijkheden bepaald. Nu vertrekt alles vanuit een zoektocht naar onze talenten, van waaruit je meerdere keuzes kan maken om zo een loopbaan-pad uit te stippelen. Dit maakt dat onze loopbaan niet meer in 1 rechte lijn loopt maar eerder in verschillende fases. In dat opzicht is het een uitdaging om op zoek te gaan naar wat je energie en vleugels geeft om zo uit te zoeken wat je écht wilt. Loopbaancoaching is in dat opzicht aan de durvers!

Wanneer je kiest voor loopbaancoaching zet je in op duurzaamheid en ga je jezelf onder de loep nemen door op zoek te gaan naar je talenten en competenties. Loslaten waar je niet goed in bent geeft de ruimte en zuurstof om verder te groeien in datgene waar je wél goed in bent.

Kiezen voor je talent en voor waar je goed in bent, is geen vrijblijvende keuze. Het is echt aan de durvers om dit te doen want het vraagt veel moed om keuzes te maken die wel eens grote gevolgen kunnen hebben.

Als erkend conflictbemiddelaar en coach leef ik met de overtuiging dat jouw intuïtie en gevoel je steeds iets komen vertellen. Alleen is het niet eenvoudig om dit te volgen en hieraan de juiste woorden te geven. Daar een stem aan geven en de focus verleggen op datgene wat je drijft en motiveert, daarin schuilt mijn meerwaarde.

neem contact op
“Als mens zijn we verantwoordelijk voor onze eigen keuzes”

Samen met jou ga ik op zoek naar je talent en competenties. Het spiegelen van sterktes en het benoemen van jouw potentieel is hierin de essentie. Weten waar je écht goed in bent, betekent ook weten waar je niet goed in bent. Het is aan jou om hierin de nodige stappen te zetten en jouw verantwoordelijk hierin op te nemen. Als ondernemende mama, plusmama en partner van een zelfstandig ondernemer, weet ik zeer goed hoe moeilijk het is om werk en privé te combineren. Zo geloof ik niet in het moeten nastreven van een perfecte balans tussen beiden, maar wel in het steeds zoeken naar een aanvaardbaar evenwicht.

plusouder- en relatiecoaching

J

Begeleiding op maat

Jouw traject is altijd op maat want er wordt steeds rekening gehouden met jouw noden en behoeften. Het is altijd exclusief voor jou want jij bent het waard!

Als conflictbemiddelaar…

kan ik een meerwaarde betekenen door jou als neutraal persoon praktische en werkbare tips te bieden wanneer je vastloopt op je huidig werk.

Conflictadvies op de werkvloer

En verder…

 • Ga op zoek naar je talent en maak keuzes die ertoe leiden dat je dit verder ontwikkelt.

 • Regelmatig je gedachten neerschrijven helpt om je geest te focussen

 • Vanuit je “allergieën” kan je je kernwaarden leren kennen

 • Ontwikkel vooral niet datgene waar je echt niet goed in bent, want dat helpt je geen stap verder.

 • Jij bent het hoofdpersonage in dit verhaal en jij bepaalt de richting

 • Neem je tijd en maak notities

Empowering People

Als loopbaancoach werk ik in onderaanneming voor Empowering People, een erkend loopbaancentrum met zaakvoerder Ann Foubert. Ann is een warme en oprechte dame met een uitgebreide ervaring als coach, bemiddelaar en facilitator.

 • Heb je last van constante stress en loop je steeds achter de feiten aan?

 • Loop je al een tijdje rond met het plan zelfstandig te worden en weet je niet goed wat hiermee te doen?

 • Wil je weten wat jij nodig hebt om voldoening, uitdaging en plezier op het werk te hebben?
 • Wil je graag weten welke jobs bij jou passen en vooral, welke niet?

 • Weet je niet goed om te gaan met die ene collega of met je leidinggevende?

 • Heb je nood aan een helder overzicht van je werkpunten en je talenten?
 • Ben je op zoek naar een aanvaardbaar evenwicht tussen werk en privé?
 • En nog zoveel meer…

Als werknemer of zelfstandige kan je via loopbaancheques van VDAB voor slechts 80 euro een volledig traject loopbaancoaching doorlopen. Concreet betekent dit: 1 telefonisch informatief kennismakingsgesprek, 7 uren coaching en opvolging.
Kom je niet in aanmerking voor de loopbaancheques, neem dan even contact op.

 • Je woont in Vlaanderen of in het Brussels gewest (of je maakt gebruik van het vrij verkeer van wonen binnen de Europese Unie of Europese Economische Ruimte (EER).

 • Je werkt minimum 7 jaar in loondienst of als zelfstandige

 • Je kreeg de voorbije 6 jaar geen loopbaanbegeleiding.
 • Kijk voor meer informatie over het gebruik van loopbaancheques op http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/

“Iedereen is expert in zijn eigen leven, als loopbaancoach help ik wat jij wil scherp te stellen “

Wat kan ik voor jou betekenen?

nieuw samengesteld gezin en relatie

RELATIE EN GEZIN

Loopbaan begeleiding

loopbaan

Bemiddeling en coaching in bedrijven en organisaties

Conflictadvies