Wie ben ik?

Ik ben Leen Van den Abeele en ik maak deel uit van een nieuw samengesteld gezin samen met mijn partner, zoontje en twee plusdochters.

Na mijn studies ‘Sociaal Assistent’ en ‘Management in de Social Profit Sector’, ben ik aan de slag gegaan in de sociale sector. Daar heb ik mensen begeleid en ondersteuning gegeven die zich in moeilijke leefomstandigheden bevonden. Van daaruit is mijn sterke overtuiging gegroeid dat mensen in staat zijn om zelf de weg terug te vinden mits de juiste begeleiding.

Na deze leerrijke periode ben ik aan de slag gegaan in de uitzendsector. Als consulente heb ik sollicitanten bijgestaan in hun zoektocht naar een goede job, afgestemd op hun talenten. Later, als kantoorverantwoordelijke, heb ik HR-verantwoordelijken en zaakvoerders geholpen om de juiste medewerkers te vinden. Ook het aansturen van collega-consulenten behoorde tot mijn takenpakket.

Enkele jaren geleden is mijn privéleven grondig door elkaar geschud: een scheiding, een nieuwe relatie met een man die mij in dit project ten volle steunt, twee fantastische plusdochters en een flinke zoon. Veranderingen die mij rijker en wijzer hebben gemaakt, ook als bemiddelaar.

Het is vanuit deze ervaringen, in combinatie met een oprechte interesse in wat mensen ’s nachts uit hun slaap houdt, dat ik wil helpen.

Leen Van den Abeele
Erkend bemiddelaar voor mensen, tussen mensen.

+32 495 26 54 83
leen@interpares.be

“Conflicten doen ons versnellen, bemiddeling is vertragen.”

En verder …

Als erkend bemiddelaar in sociale-, familiale-, burgerlijke- en handelszaken heb ik een bemiddelingspraktijk waarin alle vormen van bemiddeling geïntegreerd zijn. Conflicten zijn immers moeilijk op te delen in hokjes.

Er is een Keniaans gezegde “Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen”. Daarom beschik ik over een steeds groter wordend  netwerk van advocaten, consultants, notarissen, bedrijfsconsultants, jobcoaches, enzovoort die mij bijstaan in materies waarin ik zelf iets minder in thuis ben.